woensdag 16 november 2016

5% korting bij Fit2Feed - For Mamas with Style!

“Toen ik borstvoeding gaf, ging ik in de nabijgelegen steden/gemeenten op zoek naar winkels waar ik uit een reeks modieuze borstvoedingskledij zou kunnen kiezen, maar tevergeefs.”


“Sowieso was ik vastbesloten om borstvoeding te geven, maar ik moet wel toegeven dat de gepaste borstvoedingskledij dit een stukje heeft vergemakkelijkt. Telkens mijn baby honger had, kon ik hem, waar we ons ook bevonden, discreet borstvoeding geven.”


fit2feed-zwartkleedjeZoveel is duidelijk. Een aanbod aan betaalbare borstvoedingskleding en een forum voor jonge moeders rond borstvoeding is geen overbodige luxe. Fit2Feed zorgt hiervoor. Samen met jonge ouders gaan we op zoek naar een comfortabele en stijlvolle uitstraling.


Fit2Feed biedt een ruim assortiment van borstvoedingskledij aan. Onze borstvoedingskleren zijn ontworpen om ook tijdens de zwangerschap te dragen. Dit is zeker een extra budgettaire troef!


Webshop


Onze collectie staat online op www.fit2feed.com. Je kan online bestellen met de nodige terugzendgarantie.


Mobiel-winkeltje


Zomaar snel de auto instappen met je jonge spruit om uren te gaan shoppen is niet altijd ideaal voor moeder en kind. Zeker wanneer er nog andere kinderen zijn. Daarom komt Fit2Feed naar jou.


Maak een date met Fit2Feed! Als je op de as Leuven-Genk woont, kunnen we bij jou thuis komen met onze collectie. Zo kan je in alle rust kiezen welke borstvoedingskleren je leuk vindt, maar vooral welke kleren bij jou passen.


Vragen, tips en advies


Bij Fit2Feed kan je terecht met alle vragen/ervaringen rond borstvoeding. Indien je dat wenst, brengen we je graag in contact met een opgeleide borstvoedingsconsulente in je buurt. De borstvoedingsconsulenten bieden je een luisterend oor en geven je de nodige tips en advies. Ze zijn bovendien zelf moeders met een ruime ervaring rond borstvoeding. De diensten van de borstvoedingsconsulente zijn volledig gratis.fit2feed-logo


Jouw tevredenheid is onze topprioriteit! Bezoek ons op www.fit2feed.com


Papa’s verras mama en krijg van papaworden.be een speciale 5% korting op hun aankopen bij Fit2Feed. Vermeld de kortingscode F2F225IP bij uw bestelling. Algemene voorwaarden op www.fit2feed.com.



5% korting bij Fit2Feed - For Mamas with Style!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten